top of page

CONDICIONS DE VENDA

Enviament i terminis de lliurament

Els terminis de lliurament varien en funció  de la destinació de l'enviament.  Els enviaments a Península, Balears i Portugal triguen entre 24 i 72 hores laborables (de dilluns a divendres no festius). Per a enviaments a la Comunitat Europea entre 2 i 5 dies laborables i fora de la Comunitat Europea entre 7 i 10 dies feiners. Les comandes realitzades els divendres, dissabtes i diumenges es preparen i s'envien dilluns.

Els nostres enviaments surten des de Barcelona, de manera que els festius, tant de Catalunya com de la ciutat, afectaran en els terminis de lliurament.

Quan la vostra comanda estigui preparada i hagi estat enviada us enviarem un correu electrònic per informar-vos i amb el número de seguiment perquè conegueu, en tot moment, l'estat de l'enviament.

Recordeu que el país de compra ha de ser el mateix que el país de lliurament.

Els costos d'enviament varien en funció del lloc de lliurament i són calculats automàticament.

Podeu veure els costos d'enviament un cop hagueu triat els vostres productes clicant al carret de la compra i escollint la zona d'enviament.

Recordeu que no es fan enviaments a Apartats Postals, per això cal que ens detalli l'adreça exacta de lliurament.

Per evitar problemes en el cas que vostè no es trobés al domicili en el moment del lliurament agrairíem que ens facilités un telèfon de contacte on poder localitzar-lo.

Canvis i devolucions

Canvis i devolucions a la nostra botiga

Per fer el canvi o devolució de la vostra compra en línia a la nostra botiga física, heu de comunicar-ho prèviament per correu electrònic i presentar l'albarà de compra.
Els canvis i devolucions a la nostra botiga són gratuïts i disposa de (15) quinze dies hàbils des de la data de compra per fer-los.

Podeu canviar els articles de la vostra comanda online per qualsevol altre article d'import igual o superior. En cas que el canvi sigui per un article de menor import, s'emetrà un val amb la diferència, no vàlid a la shop online. A les devolucions igualment s'emetrà un val sense caducitat.

No fem reemborsaments en efectiu ni en targeta de crèdit.

Per procedir a  una devolució o canvi els articles han d'estar en perfecte estat.

Devolucions per correu o transportista

 

Per sol·licitar una devolució, és imprescindible notificar-ho per correu electrònic a la següent adreça: passecompose1935@gmail.com amb la informació següent: nom complet, número de comanda, data de recepció i articles que voleu tornar i motiu. Un cop rebut i aprovada la devolució us informarem de com procedir. Les despeses d'aquesta devolució són a càrrec del client.

Disposa de 15 dies, des de la recepció de la comanda, per fer la devolució. Fora d'aquest termini,  no serà admesa.

Podeu enviar la vostra devolució pel mètode que preferiu, però us recomanem fer-ho per correu certificat o empresa de missatgeria. D'altra manera, no ens podrem fer responsables en cas de pèrdua o entrega en mal estat del paquet.

Un cop rebut, examinarem detingudament el producte retornat i us comunicarem per correu electrònic si teniu dret a la devolució de l'article ia les quantitats abonades. La devolució de l'import es processarà en el mateix mètode de pagament utilitzat en la compra com més aviat millor.

No procedirem al canvi oa la devolució dels productes que no estiguin en les mateixes condicions en què van ser enviats, o que hagin estat usats.

Les despeses d'enviament són gratuïtes a partir de 80,00€ del valor total de la compra (només a la península) i en el cas que una devolució, l'import d'aquesta compra es vegi reduïda a menys de 80,00€, es descomptarà del reemborsament, el cost d'enviament establert que són 6,00€.

 

En el cas que considereu que en el moment de la recepció de l'article, aquest té una tara o defecte de fabricació, haureu de posar-vos en contacte immediatament a través del nostre correu electrònic, indicant el defecte o tara. Us informem que tot producte enviat es revisa acuradament per evitar aquestes situacions.

Ens haurà de tornar el producte  abans dels 15 dies des de la recepció i al seu embolcall original i la documentació corresponent. El client es farà càrrec del cost de devolució dels productes i Passé Composé, després de verificar l'error o tara us abonarà els costos d'enviament i l'import de l'article. La devolució s'efectuarà al més aviat possible.

No s'accepten devolucions dels articles següents: bosses, cinturons, bijuteria i articles de festa.

Preus

El preu dels productes serà el que s'estipuli en cada moment al nostre lloc web. Els preus de la pàgina web inclouen els impostos corresponents, però exclouen les despeses d'enviament. Els preus indicats a la pantalla al costat de cada producte estan expressats en Euros i inclouen l'impost sobre el valor afegit (IVA). Finalitzada la comanda, us apareixerà en pantalla el preu total dels productes seleccionats, així com les despeses d'enviament que corresponguin en cada cas, igualment expressades en Euros i amb l'IVA inclòs. 

Els preus poden canviar en qualsevol moment, però no afectaran les comandes a què ja haguem enviat una confirmació d'enviament.

Formes de pagament

En fer un pagament amb targeta confirma que és de la vostra propietat.

Les targetes de pagament estaran subjectes a comprovacions i autoritzacions per part de l'entitat emissora de les mateixes, però si aquesta entitat no autoritzés el pagament, no ens farem responsables per cap retard o manca de lliurament i no podrem formalitzar la venda.

Recordeu que fins que no feu el pagament de la compra, la vostra comanda no està confirmada i, per tant, els productes escollits no estan reservats.

Podeu efectuar el pagament amb la vostra targeta de crèdit habitual o mitjançant el sistema de pagament segur “Paypal”. L'import de la vostra comanda quedarà carregat i descomptat de la vostra targeta en el moment que confirmeu la compra.

Amb l'objectiu de donar la màxima seguretat al procés de compra, oferim un sistema de “pagament segur” gestionat per “Paypal”, que garanteix la comunicació directa del client amb l'entitat en fer el pagament. D'aquesta manera ningú pot tenir accés a les dades de la targeta.

bottom of page